TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Računovodstvo za vse podjetnike

> Domov > Računovodstvo

Računovodstvo za vaše potrebe

Primarne računovodske storitve našega servisa izhajajo iz področja računovodstva, ki je zelo pomemben sestavni del poslovanja. Vodenje računovodstva in računovodsko svetovanje opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, zasebne športne delavce, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, kot za mikro, mala, srednja in velika podjetja, nudimo tudi računovodstvo za društva. Zavedamo se, da je dobro računovodstvo eden od pogojev za doseganje dobrih poslovnih rezultatov, zato si nenehno prizadevamo za vrhunske storitve računovodstva za samostojne podjetnike in druge in uspeh naših poslovnih partnerjev. Našim poslovnim partnerjem omogočamo vodenje računovodstva brez papirjev. Dokumente dostavljajo elektronsko in za njih se vodi elektronski register. Prav tako je možen dogovor o vodenju E računovodstva. Po dogovoru omogočamo oddaljen dostop do lastnih baz za lažje, hitrejše in bolj racionalno delo. Delo opravljamo s programom Pantheon. 

računovodstvoračunovodstvo


Računovodske storitve s svetovanjem

Z nami se lahko dogovorite za opravljanje vseh računovodskih storitev ali le določenega dela računovodstva. Za vas lahko med drugim opravljamo naslednje storitve: storitve vodenja temeljnih poslovnih knjig (glavna knjiga, dnevnik glavne knjige) – računovodstva za samostojne podjetnike in druge, storitve vodenja pomožnih poslovnih knjig, davčno knjigovodstvo, knjigovodstvo plač, stroškovno knjigovodstvo, projektno knjigovodstvo, knjigovodsko in računovodsko predračunavanje, računovodsko svetovanje pri obračunih potnih stroškov, bonitet, odpravnin, regresov, jubilejnih nagrad itd., računovodsko nadziranje in analiziranje, kontrola poslovanja ter sprotno opozarjanje na računovodske nepravilnosti, obveščanje in opozarjanje podjetij na spremenjeno zakonodajo in iz nje izhajajoče obveznosti, periodična računovodska poročila, statistika in storitve po želji podjetja, arhiviranje računovodske in poslovne dokumentacije, druge računovodske storitve (tudi računovodstvo za društva). Izberite naše računovodske storitve (Ljubljana ali Brezovica)

Računovodske storitve za brezskrbno poslovanje

Odločitev za ustanovitev podjetja je pomemben korak na naši poslovni poti, na katerega se moramo prej temeljito pripraviti. Najpogostejši obliki podjetja sta (enoosebna) družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) ali samostojni podjetnik (s.p.). Če bi želeli s strokovnjakom preveriti najboljše možnosti za vašo poslovno pot in možnosti računovodstva, nas kontaktirajte in se oglasite pri nas na brezplačnem posvetu še pred odprtjem podjetja. Na ta način boste varneje in učinkoviteje zajadrali v razburkane poslovne vode in se hitreje približali zastavljenim ciljem. Nato vam bomo tudi vedno na voljo s svojim računovodskim svetovanjem, ki ga vsak nedvomno potrebuje. Za več informacij o naših storitvah in računovodstvu nam pošljite povpraševanje ali nas kontaktirajte na telefon 01/ 62 01 700. Zagotavljamo vam, da vam nikakor ne bo žal, če se odločite za naše računovodske storitve (Ljubljana, Tehnološki park). Vljudno vabljeni k obisku.