TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Davčno svetovanje poteka skozi vse leto

> Domov > Davčno svetovanje Ljubljana

Davčno svetovanje Ljubljana

davčno svetovanje
Naši strokovnjaki, davčni svetovalci, s celostnim pristopom poskrbijo, da so vaše davčne obveznosti popolnoma optimizirane in čim nižje. Aktivnosti davčnega svetovanja potekajo skozi vse leto in vključujejo načrtovanje in implementacijo strategije, ki reducira davčno izpostavljenost in izboljšuje donosnost podjetja. Ker se davčna zakonodaja nenehno spreminja, vam bo davčno svetovanje za fizične osebe v veliko pomoč, saj je vsak naš davčni svetovalec vedno na tekočem in vas tako lahko opozarjajo na novonastale situacije. Ker nas odlikuje osebni pristop k davčnemu svetovanju, se bomo poglobili v vaše poslovanje in spoznali vse vaše posebnosti. Na tej podlagi pa vam bomo nato znali tudi nuditi pravilno davčno svetovanje (cena je ugodna). Tudi pri morebitni davčni kontroli smo lahko prisotni pri celotnem postopku. Vedno se lahko obrnete na nas za odlično davčno svetovanje (Ljubljana, Tehnološki park).

Davčno svetovanje s pravimi nasveti

davčno svetovanje
Naši davčni svetovalci vam lahko opravijo tudi preventivne davčne preglede, namenjene kontroli pravilnosti obračunavanja in plačevanja posameznih vrst davkov. Davčno svetovanje za fizične osebe zajema pregled kritičnih področij, ki so po naših izkušnjah največkrat predmet inšpekcijskega postopka, preventivni pregled dokumentacije, ki se nanaša na pravilno izpolnjevanje davčnih obveznosti, izdelavo pisnega poročila o opravljenem pregledu. V okviru davčnega svetovanja (ceno lahko določite tako, da nam pošljete povpraševanje) imamo tudi izdelavo predlogov za odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti, s katerimi lahko zmanjšate davčna tveganja v vašem podjetju, ustno obravnavo ugotovitev z vodilnimi delavci podjetja. Davčno svetovanje glede davčnega pregleda je lahko celovito. Zajema pregled davka od dohodkov pravnih oseb, dohodnine, davka na dodano vrednost in drugih davkov ali prispevkov, ali delni, ki zajema le posamezna od naštetih področij. Kot nadgradnjo davčnega pregleda nato nudimo tudi svetovanje pri optimiziranju davčne osnove ter optimiziranje za lastnike in poslovodje. Odločite se za najboljše davčno svetovanje v Sloveniji.

Davčno svetovanje za optimiranje vašega davčnega poslovanja

Naše storitve davčnega svetovanja so le ena izmed številnih storitev, ki jih ponujamo našim strankam. Za več informacij nam pošljite povpraševanje ali nas kontaktirajte na telefon 01/ 62 01 700, kjer izveste vse o našem računovodskem servisu. Poleg davčnega svetovanja (Ljubljana ali Brezovica) vam nudimo tudi računovodske storitve, ki potekajo brezpapirno, kar vam bo prihranilo veliko papirja, denarja, časa in potnih stroškov. Izberite najbolj celovito davčno svetovanje v Sloveniji, zagotovo vam ne bo žal, ko boste videli, kaj vse boste na ta način pridobili. Trudimo se, da svoje znanje nenehno izpopolnjujemo in zasledujemo cilj ustvarjanja dodane vrednosti in našim strankam svetujemo le najboljše.