TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Kadrovsko svetovanje v Ljubljani – poslovno svetovanje po ugodni ceni

> Domov > Kadrovsko svetovanje
Kadrovsko svetovanjeKadrovsko svetovanje zajema pomoč pri nalogah in storitvah iz vsakodnevne kadrovske prakse. V sklopu tega kadrovsko svetovanje ponuja rešitve pri enostavnih in kompleksnih kadrovskih problemih.
Svetovalci pomagajo strankam strateško povezovati učinkovite kadrovske procese, programe in prakse v njihovo vsakdanje delovanje. Prav tako je v sklopu kadrovskega svetovanja nujno povečati učinkovitost stranke v zvezi s človeškimi viri ter s trženjem izdelkov oz. storitev.

Ker je uspešnost, inovativnost in zadovoljstvo zaposlenih ključ do uspeha podjetja, vam pri nas ponujamo kvalitetno kadrovsko svetovanje po ugodni ceni. Trg delovne sile dan danes je velik, naloga vsakega delodajalca pa je, da izbere kader, ki je je primeren za področje željenega dela in bo kos zastavljenim izzivom.
V našem podjetju kadrovsko in poslovno svetovanje temelji na individualnem in poglobljenem odnosu s podjetjem, vodilnimi v tem podjetju in njihovimi zaposlenimi. Naše storitve so namenjene zagotavljanju inovativnih rešitev, ki bodo prispevale k boljši produktivnosti, zmanjšanju stroškov in upravljanju tveganja. V sklopu kadrovskega svetovanja bomo za vas preučili željene poslovne cilje in analizirali trenutno in željeno stanje. Ves čas kadrovskega svetovanja naši svetovalci pazijo na to, da se osredotočajo na vaše potrebe in želje.

Prednosti, ki jih s kadrovskim svetovanjem ponujamo delodajalcu:
 1. ustvarjamo prilagojene rešitve za vaše podjetje,
 2. izboljšujemo produktivnost podjetja,
 3. zmanjšujemo stroške podjetja,
 4. upravljamo tveganja,
 5. strokovno izvajamo storitve v okviru aktualnih zakonskih predpisov.
 6. kadrovsko svetovanje ponujamo po ugodni ceni.


Storitev, ki vam jih v sklopu svetovanja ponujamo, je več:
 1. Obračun plač: za vaše podjetje prevzamemo vsakomesečno obračunavanje dohodkov zaposlenih.
 2. Izdelava pravilnikov in sistemizacije: analizirali bomo trenutno stanje v vašem podjetju in ustvarili ustrezno kadrovsko platformo, ki bo omogočala dolgoročen razvoj kadrovskega potenciala vašega podjetja. Pripravili vam bomo načrt sistematizacije delovnih mest, akt o sistemizaciji in druge pravne akte iz področja delovnega prava.
 3. Outsourcing
 4. Najem kadrovnika: že imate zaposlenega na kadrovskem področju ali pa se morda spopadate s povečanim obsegom dela vašega kadrovnika? Pri nas lahko najamete kadrovnika, ki bo poskrbel za zaposlitev primernega kadrovnika v vašem podjetju. Sestavil bo tudi pogodbo o zaposlitvi, prijavil zaposlenega in obračunal plače. Zraven tega bo predlagal še izboljšave in spremembe ter vas obveščal o aktualnih zakonskih predpisih.
 5. Svetovanje na delovnopravnem področju

Ponujamo vam kadrovsko svetovanje po ugodni ceni

Kadrovske storitve in svetovanjeCena kadrovskega svetovanja pri nas je ugodna. Svetovanje je kakovostno in natančno ter posebej prilagojeno vam in potrebam vašega podjetja. Prisluhnili bomo vam in vašim zaposlenim ter tako omogočili nadpovprečne rezultate.
Zraven kadrovskega svetovanja vam po ugodni ceni ponujamo še davčno svetovanje ter računovodstvo in knjigovodstvo. Vse štiri storitve vam ponujamo na enem mestu! Poslovno in finančno svetovanje še nikoli ni bilo tako dostopno. Zraven tega, da nudimo poslovno svetovanje v Ljubljani, ga lahko naročite tudi drugod po Sloveniji. Cena kadrovskega svetovanja in drugih poslovnih svetovanj je izjemno nizka.
Več o davčnem svetovanju.