TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Računovodski servis za vse vaše potrebe

> Domov > Računovodski servis

Računovodski servis po vaši meri

Strankam v našem računovodskem servisu nudimo optimizacijo storitev knjigovodstva, računovodstva, davčnega, kadrovskega, poslovnega, finančnega in računovodskega svetovanja, storitve pa opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, društva, zavode, vrtce, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, mikro in mala kot tudi srednja in velika podjetja. Veliko in praktično novost predstavlja tudi naš e računovodski servis, ki posluje brez papirja. Imamo računovodski servis v Ljubljani, najdete nas v Tenhološkem parku. Če nimate časa za osebni obisk našega računovodskega servisa ali ste predaleč, nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko 01/62 01 700 ali nam pišete na info@faktura.si. Uradni sedež našega računovodskega servisa – Brezovica pa tudi ni zelo oddaljena od Ljubljane, če vam je ta bližje. Torej, kjerkoli že potrebujete računovodski servis – okolica Ljubljane ali prestolnica,  smo vam na razpolago. 

E računovodski servis za praktično poslovanje

Kaj vam omogoča naš e računovodski servis? Brezpapirno računovodstvo je programska aplikacija, ki omogoča elektronsko arhiviranje dokumentov. Primerno je za uporabo vsem podjetnikom, ki želijo delovati fleksibilno in čim hitreje. Brezpapirno računovodstvo omogoča takojšen dostop do arhivskih dokumentov, brez potrebe po fizičnem iskanju in iskanju po fasciklih. Računovodski servis zaradi specializacije delovanja na računovodskem in finančnem področju in zaradi reševanja podobne problematike v večjem številu podjetij lahko nudi partnerjem kakovostne računovodske storitve ter računovodsko svetovanje, in to za nižjo ceno, kot če bi se računovodstvo samostojno izvajalo v podjetju. Poleg tega računovodski servis lažje sledi spremembam zakonodaje in možnostim optimiziranja davčnih bremen pri poslovanju. Izberite naš servis – najboljši računovodski servis v Ljubljani!

računovodski servisračunovodski sefvis


E računovodski servis za prihranek časa in denarja

Ker nas ženeta predanost in strokovnost, si močno prizadevamo za vaše zaupanje in zadovoljstvo. Naš računovodski servis odlikuje individualen pristop, strokovnost, prijaznost, izkušnje in nenehno delo na dobrem partnerskem odnosu. Strankam nudimo optimizacijo storitev knjigovodstva, računovodstva, kadrovskega, davčnega, poslovnega in finančnega svetovanja. Storitve opravljamo v prostorih našega računovodskega servisa (Brezovica ali Ljubljana), v poslovnih prostorih stranke, po dogovoru, če vam je za računovodski servis okolica Ljubljane predaleč. Omogočamo tudi oddaljen dostop do baze podatkov stranke in oddaljeno delo – e računovodstvo. Našteli smo vam torej res ogromno različnih razlogov, da lahko zaupate delu, ki ga počnemo z največjim veseljem in zagonom. Pomoči našega računovodskega servisa ne boste obžalovali, saj vam lahko vedno nudimo še kako dobrodošle nasvete, da boste poslovali karseda učinkovito in dobičkonosno, poleg tega pa vam svetujemo tudi o tem, kako ravnati z različnimi davki, da bo vse teklo kot po maslu. Dobrodošli pri nas.