TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Računovodstvo za samostojne podjetnike

>

Računovodstvo za samostojne podjetnike za boljše poslovne rezultate

računovodsko svetovanjeračunovodstvo za s.p.


Računovodstvo za samostojne podjetnike (skrajšano pisano računovodstvo za sp) je pomemben segment naše dejavnosti, saj se zavedamo, da imajo podjetniki sami že dovolj dela in je vodenje knjig le še dodaten stres. Reševanje problemov, iskanje poslovnih načrtov in analiza poslovanja bo z nami lažja, saj bomo mi prevzeli najtežje naloge in transparentno vodili knjige. Najsi gre za enostavno knjigovodstvo, dvostavno knjigovodstvo ali pa sploh prvo računovodsko svetovanje, poskrbeli bomo za vse vaše potrebe. 


Zahteve računovodstva za samostojne podjetnike

Z nami se lahko dogovorite za opravljanje prav vsega obveznega računovodstva za sp ali pa samo za del storitev. Med drugim poskrbimo za:
  • kontiranje in knjiženje dokumentov, 
  • izstavljanje računov,
  • obračun DDV-ja,
  • pripravo letnih poročil,
  • obračune plač, potnih nalogov ipd.,
  • postopke pridobivanje delovnih dovoljnj in druge dokumentacije …

Računovodstvo za samostojne podjetnike zahteva veliko transparentnost in delo brez napak. Ker je zakonodaja lahko zapletena in se poleg tega še hitro spreminja, bomo poskrbeli, da bo poslovanje vedno v skladu s predpisi. Vso znanje računovodstva za samostojne podjetnike imamo v "malem prstu”, saj se ponašamo z neprecenljivimi izkušnjami in visoko izobraženim kadrom. 


Pred odprtjem najprej po nasvet za računovodstvo za sp

Veliko je vprašanj, na katera je treba odgovoriti, preden odpremo svoje podjetje. Zato je pred začetkom poslovanja priporočljivo računovodsko svetovanje, ki je pri nas več kot zgolj to - je tudi podjetniško in poslovno svetovanje. Pred registracijo poiščemo najboljši način vodenja knjig in druge rešitve za najboljši zagon podjetja. Na vaši poti bomo vedno ob vas in vam pomagali. Če iščete zanesljivega partnerja, nudimo tudi računovodstvo za društva

Sodobno računovodstvo za samostojne podjetnike

Nudimo elektronsko računovodstvo za sp, kjer dobite oddaljen dostop do baze, za še lažje in hitrejše delo. Dokumente nam pošiljate elektronsko, mi pa vam vodimo elektronski register računovodstva za samostojne podjetnike. Če iščete dobro računovodstvo za sp, računovodstvo za društva ali pa podjetniško in poslovno svetovanje, smo pravi za vas.