TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Računovodsko svetovanje

>

Računovodstvo in svetovanje za vse vrste podjetij


Računovodstvo je izjemno pomemben del poslovanja in mora biti opravljeno po najvišjih merilih - transparentno, hitro in zanesljivo. Računovodske storitve cene in pogoji se pri različnih servisih razlikujejo, zato je treba izbrati zares zanesljivega partnerja. Pri R Fakturi smo zavezani visokih standardom knjigovodstva in ponujamo računovodsko svetovanje, ki bo podjetje vodilo do boljših poslovnih uspehov. 

Različne vrste računovodstva in njihovo uporavljanje

Primarna storitev našega delovanja je prav računovodstvo, in to za mikro, mala, sredna in velika podjetja. Nudimo računovodstvo za samostojne podjetnike, zasebne športne delavce, kmetovalce, društva, zavode, zdravnike, odvetnike … Ker obstaja več različnih vrst knjigovodstva (enostavno knjigovodstvo in dvostavno knjigovodstvo), zakonodaja pa je lahko zapletena in se hitro spreminja, bomo mi poskrbeli, da bo vaše podjetje poslovalo v skladu s predpisi in vam vedno pravočasno in kvalitetno svetovali. Računsko svetovanje je priporočljivo tudi za subjekte preden odprejo podjetje, da se pozanimajo o najboljših možnostih računovodstva in vodenja knjig.

Moderno in ugodno računovodsko svetvanje in storitve 

Našim poslovnim partnerjem omogočamo sodobne računovodske storitve, cene, ki ne izkoriščajo in človeški pristop z učinkovito komunikacijo. Nudimo vodenje brezpapirnega računovodstva, tako da nam dokumente lahko pošiljate elektronsko, mi pa vam vodimo elektronski register. Za delo uporabljamo vrhunski program Pantheon. Možen je tudi dogovor o vodenju E računovodstva, kjer dobite oddaljen dostop do baze, za še lažje in hitrejše delo. Novim strankam nudimo prvih šest mesecev kar 50 odstotni popust.

Računsko svetovanje za samostojne podjetnike

Računovodstvo za samostojne podjetnike (skrajšano računovodstvo za sp) je naš pomemben segment, saj se zavedamo, da imajo sami že dovolj dela in je vodenje knjig le še dodaten stres. Reševanje problemov, iskanje poslovnih načrtov in analiza poslovanja bo z nami lažja, saj bomo mi prevzeli najtežje naloge in transparentno vodili knjige. Z nami se lahko dogovorite za opravljanje prav vsega obveznega računovodstva za sp ali pa samo za del storitev. Med drugim poskrbimo za:
  • kontiranje in knjiženje dokumentov, 
  • izstavljanje računov,
  • obračun DDV-ja,
  • pripravo letnih poročil,
  • obračune plač, potnih nalogov ipd.,
  • postopke pridobivanje delovnih dovoljnj in druge dokumentacije …
Z našim računskim svetovanjem boste lažje sprejeli prave poslovne odločitve in boste mirni glede plačevaje davkov in drugih dajatev, obveznosti. Dovolite torej, da vam pomagamo, da vaše podjetje stopi še stopničko više. Če ste samostojni podjetnik, društvo ali pa veliko podjetje - naši strokovnjaki vam bodo stali ob strani, tako kot že dolga leta stojijo našim stalnim in vedno zadovoljnim strankam. 

računovodsko svetovanjeračunovodske storitve cene