TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Računovodske storitve za dobre poslovne rezultate

> Domov > Računovodske storitve cena

Računovodske storitve za dobre poslovne rezultate

računovodske storitve cena

Primarne naše storitve računovodskega servisa izhajajo iz področja računovodstva, ki je zelo pomemben sestavni del poslovanja. Računovodske storitve in računovodsko svetovanje opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, zasebne športne delavce, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, kot za mikro, mala, srednja in velika podjetja. Zavedamo se, da so dobre računovodske storitve eden od pogojev za doseganje dobrih poslovnih rezultatov, zato si nenehno prizadevamo za vrhunske računovodske storitve (cenik vam lahko posredujemo) in uspeh naših poslovnih partnerjev. Našim poslovnim partnerjem v okviru naših računovodskih storitev (cene so razumne) omogočamo vodenja brezpapirnega računovodstva. Dokumente dostavljajo elektronsko in za njih se vodi elektronski register.
Zagotovimo vam lahko, da boste z našimi računovodskimi storitvami (cena je ugodna) res zadovoljni.

Računovodske storitve – cene po vaših merah

Z nami se lahko dogovorite za opravljanje vseh računovodskih storitev ali le določenega dela računovodstva. Za vas lahko med drugim opravljamo številne računovodske storitve, med drugim: storitve vodenja temeljnih poslovnih knjig (glavna knjiga, dnevnik glavne knjige), računovodske storitve (cena po vaših željah) vodenja pomožnih poslovnih knjig, davčno knjigovodstvo, knjigovodstvo plač, stroškovno knjigovodstvo, projektno knjigovodstvo, knjigovodsko in računovodsko predračunavanje, računovodsko svetovanje pri obračunih potnih stroškov, bonitet, odpravnin, regresov, jubilejnih nagrad itd., računovodsko nadziranje in analiziranje, kontrola poslovanja ter sprotno opozarjanje na računovodske nepravilnosti, obveščanje in opozarjanje podjetij na spremenjeno zakonodajo in iz nje izhajajoče obveznosti, periodična računovodska poročila, statistika in storitve po želji podjetja, arhiviranje računovodske in poslovne dokumentacije in druge računovodske storitve (cenik lahko dobite pri nas) in svetovalne storitve. Za več informacij glede naših storitev računovodskega servisa nam pošljite povpraševanje ali nas kontaktirajte na telefon 01/ 62 01 700. 

Računovodske storitve – cene za vas

storitve računovodskega servisa
Med temelje vsakega uspešnega podjetja ali podjetnika spadajo tudi urejene računovodske storitve. To področje mora biti urejeno še pred pričetkom dejavnosti, saj se na podlagi aktualnih in uporabnih informacij lažje sprejema pomembne poslovne odločitve. Računovodstvo in računovodske storitve sta dejavnosti, ki se ukvarjata z vrednostnim spremljanjem, proučevanjem in izražanjem poslovnih dogodkov ter njihovo analizo. Računovodstvo mora nuditi pomoč pri reševanju problemov, pri pripravi poslovnih načrtov in iskanju novih poslovnih priložnosti. In ravno zato je naš računovodski servis tu za vas. Poleg odličnih in kakovostnih računovodskih storitev (cene in vse ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati, lahko izveste enostavno tako, da nas kontaktirate) smo vam vedno pripravljeni pozorno prisluhniti in tudi pomagati po najboljših močeh. Pravilno svetovanje je zelo pomemben del poslovanja, zato se rade volje posvetimo vsaki stranki, da bo le ta v svojem poslovanju napredovala in dosegala odlične rezultate.