TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Računovodja

> Domov > Računovodja

Računovodja, ki mu lahko zaupate

Iščete računovodski servis, ki mu lahko zaupate, da bo za vas opravil kvalitetno in natančno delo? V našem računovodskem servisu vam ponujamo računovodjo, ki mu lahko zaupate in se nanj zanesete. 
Računovodja bo za vas opravil računovodske storitve ali vam le svetoval v določenih računovodskih zadevah. 

Zanesljiv računovodja vam bo pomagal pri naslednjih računovodskih storitvah:
  • vodenje glavne knjige,
  • vodenje saldakontov kupcev in dobaviteljev, 
  • vodenje evidence osnovnih sredstev, 
  • vodenje finančnega prometa preko TRR, 
  • vodenje evidenc, plačil in obračun DDV, 
  • obračun plač in ostalih izplačil fizičnim osebam po pogodbi, 
  • sestavljanje in izdelava letnega poročila in davčne napovedi.
Z računovodjo pa se lahko dogovorite tudi za opravljanje drugih del, kot so na primer priprava dokumentacije za pridobitev bančnih posojil, izdelava medletnih bilanc, priprava računovodske analize poslovanja prihodkov in odhodkov. Prav tako se je mogoče dogovoriti za arhiviranje računovodskih dokumentacij v elektronski obliki.

Kvaliteta naših storitev in ugodna računovodska tarifa

Za nas je zaupanje stranke in kvaliteta našega dela na prvem mestu. Zato bo naš računovodja poskrbel za vzpostavitev zaupanja. Računovodja je prilagodljiv in odziven ter bo poskrbel tudi za varnost vaših podatkov, ki bodo zaščiteni z geslom in z vašim digitalnim potrdilom. Shranjeni bodo tudi na pomožnih strežnikih za primer okvare delovnega strežnika. 

Do naših računovodstkih storitev lahko dostopate tudi preko spleta

Do storitev najcenejšega računovodskega servisa lahko dostopate kar po telefonu ali e-naslovu. Pokličite nas po telefonu in se pozanimajte o storitvah, ki vam jih ponujamo. Povpraševanje nam lahko pošljete tudi po e-mail naslovu. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko natančneje pozanimate o računovodskih storitvah, ki vam jih ponujamo. 

Ugodna računovodska tarifa

Računovodska tarifa je akt, ki določa priporočljiv način obračunavanja in vrednotenja računovodskih storitev. V računovodski tarifi so opredeljene računovodske storitve, prav tako pa je razdelano tudi vrednotenje in zaračunavanje računovodskih storitev

Cenik računovodstva lahko najdete na naši spletni strani. Cena računovodskega servisa in njegovih storitev je ugodna. Ob najemu boste navdušeni nad široko ponudbo in nad ekipo, ki bo za vas opravljala računovodske storitve. Navdušeni pa ne boste le nad ponudbo, pač pa tudi nad ceno storitev, ki vam jih ponujamo in posledično nad ugodno računovodsko tarifo. 
Pokličite nas po telefonu ali nas kontaktirajte po e-pošti. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam zastavljajo in vam tako olajšali odločitev o storitvah, ki vam jih ponujamo. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko z našimi strokovnjaki natančneje pogovorite o vaših potrebah in zahtevah, mi pa vam bomo tako lažje pripravili konkretno ponudbo. 

Računovodjaiščete računovodski servis