TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

e računovodstvo

> Domov > e računovodstvo

E računovodstvo za vse stranke

E računovodstvo je programska aplikacija, ki omogoča elektronsko arhiviranje dokumentov. Naše storitve računovodskega servisa so primerne za uporabo vsem podjetnikom, ki želijo delovati fleksibilno in čim hitreje. E računovodstvo omogoča takojšen dostop do arhivskih dokumentov, brez potrebe po fizičnem iskanju in iskanju po fasciklih. Zakaj spletno računovodstvo? Vaši poslovni dokumenti računovodstva za sp ne zapuščajo podjetja, niti se nenadzorovano ne kopirajo, tako ohranjate nadzor nad dokumenti, saj v vsakem trenutku veste, kje se nahajajo. Vsi dokumenti online računovodstva so v vaši pisarni – na enem mestu. Kdo potrebuje naše računovodstvo? Sp zagotovo, saj ga boste tako lažje vodili. Kje je poslovalnica našega računovodstva? Ljubljana, Tehnološki park, kamor ste vabljeni k obisku.

Spletno računovodstvo za lažje poslovanje

e računovodstvo

Še ena izmed velikih prednosti e računovodstva je ta, da do svojih dokumentov lahko dostopate kjerkoli v tistem trenutku pač ste, in to seveda takoj. S pomočjo našega računovodstva za sp vam iskanje dokumentov ne bo povzročalo številnih sivih las, saj je izjemno enostavno. Če uporabite naše storitve računovodskega servisa, boste lahko elektronsko izmenjevali dokumente tudi med drugimi podjetji. Ker je e računovodstvo nadvse praktično in uporabno, ne boste več tratili časa s pošiljanjem dokumentov po pošti. Naše online računovodstvo vam bo prihranilo čas in tudi veliko potnih stroškov. Dokumentov vam ni več treba dostavljati v računovodstvo, sp in drugi lahko dokumente enostavno skenirate, vsa vaša pomembna poslovna dokumentacija pa bo hkrati tudi elektronsko arhivirana.

Spletno računovodstvo, ki poskrbi za vse

e računovodstvo
Z opravljanjem dejavnosti smo pričeli že leta 1992. V tem času smo pridobili veliko strokovnega znanja in izkušenj, zadnje čase tudi s spletnim računovodstvom, ki jih želimo seveda deliti z vami in vam pomagati na poti k uspehu. Osnovno vodilo pri našem delu je strokovno, kakovostno in profesionalno opravljanje računovodstva (Ljubljana, Tehnološki park), davčnih, kadrovskih in svetovalnih storitev ter knjigovodstva. Zadovoljstvo strank je ključ do uspeha. Smo dinamičen kolektiv, ki ga odlikuje prilagodljivost in odzivnost, trudimo se za oseben in celovit pristop pri poslovanju z e računovodstvom. Rešitev vam nudimo v najkrajšem možnem času ob ohranjanju visoke kvalitete storitev, odlikuje nas tudi strokovnost na področju davčne zakonodaje in predpisov s področja računovodstva. Imamo praktične izkušnje pri svetovanju podjetjem v Sloveniji, naše znanje nenehno izpopolnjujemo in zasledujemo cilj ustvarjanja dodane vrednosti in našim strankam svetujemo le najboljše. Na nas se lahko torej obrnete za računovodske storitve (še posebej e računovodstvo), davčno svetovanje, kadrovske storitve, poslovno svetovanje in številne druge storitve.