TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Knjigovodstvo v Ljubljani– enostavno in dvostavno za društva in s.p.

> Domov > Knjigovodstvo

Kaj je knjigovodstvo?

Knjigovodstvo v LjubljaniKnjigovodstvo je del računovodstva, saj je le-to sestavljeno še iz:
  • računovodskega preračunavanja,
  • računovodske kontrole,
  • računovodske analize.

Knjigovodstvo mora imeti vsako podjetje, saj mora beležiti poslovno in finančno uspešnost ter premoženjsko in finančno stanje.
S knjigovodstvom zbiramo, urejamo in prikazujemo podatke o delovanju podjetja in o poslovnih dogodkih, ki so povzročili vrednostne spremembe na sredstvih, prihodkih in odhodkih.
Poznamo več načinov vodenja poslovnih knjig:

Enostavno knjigovodstvo po ugodni ceni

Knjigovodske rešitveEnostavno knjigovodstvo in dvostavno knjigovodstvo se razlikujeta v beleženju. Pri enostavnem knjigovodstvu se vsak znesek zabeleži le enkrat, pri dvostavnem pa vsak znesek zapišemo dvakrat in na dve mesti. Iz njega izhajata bilanca stanja in rezultat.
Ponujamo knjigovodstvo za samostojne podjetnike in druge pravne ter fizične osebe
Na voljo vam je enostavno knjigovodstvo za s.p.
Enostavno knjigovodstvo je namenjeno samostojnim podjetnikom in drugim fizičnim osebam, ki opravljajo dejavnosti in izpolnjujejo vsaj dva od naslednjih pogojev:
  • povprečno število zaposlenih ne presega 3,
  • letni prihodki so nižji od 50.000eur,
  • povprečna vrednost aktive, izračunana kot polovica seštevka vrednosti aktive na prvi in zadnji dan poslovnega leta, ne presega 25.000 evrov.

Zraven enostavnega knjigovodstva za s.p. vam ponujamo tudi knjigovodstvo za društva. Knjigovodstvo poteka v Ljubljani, ker pa računovodska dela opravljamo online, vam bodo podatki zmeraj dosegljivi preko spleta.
Ponujamo vam kvalitetne knjigovodske storitve. Delo opravljamo dosledno in natančno. Vaši podatki so pri nas varni, saj so zavarovani z gesli in vašim digitalnim potrdilom, hkrati pa jih hranimo tudi na varnostnem strežniku, v primeru, da bi delovni strežnik prenehal delovati.

Pri knjigovodstvu upoštevamo veljano zakonodajo in prakso. V kolikor je to mogoče, se prilagodimo želji stranke in ji tudi svetujemo. Zraven knjigovodstva ponujamo tudi računovodstvo, kadrovsko ter davčno svetovanje, kjer vam naši davčni svetovalci svetujejo o davkih in njihovem plačevanju. Ker so naši davčni svetovalci ves čas v koraku s časom, vam bodo svetovali na podlagi veljavne zakonodaje. Slednje je zelo pomembno saj se davčna zakonodaja ves čas spreminja.
Računovodske in knjigovodske storitve ter davčno in kadrovsko svetovanje – vse štiri storitve na enem mestu! Obiščite nas in se pozanimajte o možnostih sodelovanja, ki ga ne boste obžalovali. Za vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali e-mail naslovu. Odgovarjamo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam bomo po najboljših močeh svetovali glede storitev, ki jih potrebujete.